Говори се, че Xiaomi ще навлезе на пазара на флип-устройствата с

...
Говори се, че Xiaomi ще навлезе на пазара на флип-устройствата с
Коментари Харесай

Xiaomi Mix Flip ще получи 3C сертификат: какво означава това и можем ли да очакваме флип-телефон от китайския бранд

Говори се, че Xiaomi ще навлезе на пазара на флип-устройствата с Mix Flip. Въпреки че детайлностите са нищожни, телефонът е бил видян на китайския уебсайт за узаконяване 3C, намеквайки за скорошния му дебют на пазара.

Самото узаконяване не удостоверява непосредствено, че устройството е Mix Flip, само че надеждни източници от промишлеността свързват номера на модела 2405CPX3DC с идния телефон. По-важното е, че документът демонстрира поддръжка на 67W бързо зареждане.

Сертификатът на Xiaomi Mix Flip 3C

Освен това описът на 3C не дава никакви детайлности по отношение на спецификациите на Mix Flip. Въпреки това наличието му на уеб страницата за узаконяване удостоверява, че Xiaomi работи интензивно върху първия си телефон вид мида и стартирането му на пазара може да не е изключително надалеч.

Според Digital Chat Sation, Xiaomi може да пусне Mix Flip дружно с идния Mix Fold 4 през третото тримесечие на 2024 година Очаква се да получи 50-мегапикселова съществена камера с оптична стабилизация на изображението и Omnivision OV60A ½.8-инчов датчик за 2x телефото камера.

Твърди се, че устройството ще поддържа безжично превключване и също по този начин ще е водоустойчиво. Последното би била потребна функционалност, защото нито едно от комплицираните устройства на Xiaomi не е сертифицирано като водоустойчиво. Очаква се в основата на усъвършенстваното устройство да стои SoC Snapdragon 8 Gen 3. 

Също по този начин, различен информативен източник допуска, че Mix Flip ще се предлага в разнообразни страни, в това число и в Турция, само че не и в Индия.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР